top

Mirë se vini në faqen e internetit të Qendrës së Aplikimit për Viza në Prishtinë, Kosovë. Kjo faqe e internetit ofron informacione se si të aplikoni për një Vizë të Shengenit me qëndrim të shkurtër, nëse dëshironi të udhëtoni në Finlandë, si vendin tuaj kryesor të destinacionit.

FORMA ONLINE E APLIKIMIT


Lexo më shumë Apliko tani

PËRLLOGARITJE E TARIFËS SË VIZËS

Kliko këtu

CAKTO NJË TERMIN

Schedule an appointment icon

Cakto termin në qendrën për aplikim për viza

Kliko këtu

NDJEK APLIKACIONIN TUAJ

Track your application icon

Nëse tashmë keni aplikuar për vizë në qendrën e aplikimit të Vizës, për të shiquar statusin tuajKliko këtu

TË DHËNAT E PËRGJITHSHME

QENDRA PËR APLIKIM PËR VIZA TË FINLANDËS

Location icon

Gjeje vendin më të afërt të Qendrës për Aplikim të Vizës

LAJMET DHE PËRDITËSIMET

Aplikimi për vizë mund të paraqitet vetëm me takim...

Published on 24 April 2018

Lexo më shumë
  • Inernet Form Filling
  • Inernet Form Filling
  • Inernet Form Filling
  • Printing Facility
  • sms services
  • Courier Service
  • Photo Booth Facility
  • Shërbim fotokopje
  • Shërbimi i printimit
  • Shërbimi me SMS