top

SHËRBIMET SHTESË

Në qendrën e aplikimit për vizë të Finlandës në Prishtinë, Kosovë ju mund të gjeni shërbimet e mëposhtme shtesë:

 • Dorëzimi i pasaportës përmes postës
  7euro

  Nëse dëshironi që pasaporta juaj të dorëzohet në adresën tuaj , mund të kerkoni këtë shërbim gjatë aplikimit për vizë.Agjentët tonë do ti mbledhin të dhënat tuaja personale dhe adresën e saktë në mënyrë që pasaporta juaj të dërgohet ne shtëpin tuaj nëpërmjet postës së shpejtë DHL.

 • Shërbimi me SMS
  1.5 euro

  Statusi i ndekjes se Pasaportës përmes SMS

  Qendra e aplikimit të vizave ne Prishtinë ofron shërbimin e SMS.

  Eshtë kënaqësi e VFS të shërbeje SMS në hi-tech kualitet ,rruga më e shpejtë për të kuptuar statusin e aplikacionit tuaj.

  E lehtë për tu përdorur ,SMS konfirmon në mënyre automatike në cilen shkallë të procesimit ndodhet aplikacioni juaj. Ky shërbim jep siguri mbi aplikacionin tuaj.

  Cmimet :

  Ky shërbim ofrohet me cmim të ulët, për vetëm 1.50 euro (ME TVSH).

  Si të rezervosh :

  Këtë shërbim duhet ta kërkoni gjatë aplikimit për vizë në Qendrën e Aplikimit të Vizave.

 • Shërbim fotokopje.
  0.10 euro

  Nëse keni nevojë për fotokopje , këtë shërbim mund ta kërkoni në zyren tonë per një kosto prej 0.10 cent .

 • Shërbimi i printimit të dokumenteve.
  0.10 euro

  Shërbimi I printimit ofrohet ne zyrat e VFS në Prishtine për 0.10cent.

 • Shërbim foto
  7 euros

  Ky shërbim ofrohet në zyrat e VFS Global në Prishtinë . Ofrohet në bazë të standardeve të Shengenit dhe kushton 7 euro – 6 fotografi.