Hakemuslomake

Viisumihakemuslomakkeen Venäjälle voi täyttää tällä sivulla. Huomio! Postitse lähetettyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Hakijoita pyydetään täyttämään hakemuslomakkeet huolellisesti ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Konsulaatti voi palauttaa puutteelliset hakemukset. Hakijoita pyydetään myös valitsemaan sellaiset tulostusasetukset, että tulostetussa hakulomakkeessa näkyvät kaikki kehykset ja rajaviivat ja tiedot ovat selkeästi luettavissa.

Hakemusta täyttäessäsi valitse, mihin Venäjän lähetystöön/konsulaattiin tai Venäjän Viisumipalvelukeskukseen aiot toimittaa hakemuksesi käsiteltäväksi. Lomakkeesi lähetetään käsittelyyn valitsemaasi toimipisteeseen. Mikäli asioimasi toimipiste jää valitsematta hakijaa pyydetään täyttämään viisumihakemuslomake uudestaan. Hakijoiden, joilla ei ole minkään maan kansalaisuutta, on valittava viisumihakemuslomakkeen kansalaisuusluettelosta kohta “Without citizenship”.

Hakemusta jättäessäsi suoraan Venäjän Konsulaattiin varmista, että saatavillasi on tällä sivustolla täytetty ja tältä sivustolta tulostettu hakemuslomake. Varmistathan ennen Venäjän Konsulaattiin menoa, että sinulla on ”Ajanvaraus”-kohdassa tehty ajanvaraus Venäjän konsulaattiin viisumihakemuksen toimittamista varten.

Täytetyt hakemukset on tulostettava, allekirjoitettava ja toimitettava vaadittuine liitteineen Venäjän viisumipalvelukeskukseen. Hakemuksen mukana on toimitettava passi, ja hakemuksen käsittelystä peritään maksu. Käsittelemme henkilökohtaiset tiedot äärimmäisen luottamuksellisesti. Pyydämme hakijoita lukemaan viisumihakemuksia koskevat yleiset ohjeet huolellisesti. Hakemuslomake


Ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen, varmista että saatavillasi on:

  • Passi
  • Venäläinen matkanjärjestäjä
  • Aikaisempien Venäjällä käyntien lukumäärä ja viimeisen käynnin päivämäärät
  • Matkareitti
  • Vakuutusyhtiön nimi (Venäjällä voimassa oleva matkavakuutus)
  • Työnantajan tai oppilaitoksen nimi ja yhteystiedot.

Seuraavat tahot voivat toimittaa viisumihakemukset ja noutaa passit:

Siirry linkkiin ja tutustu ohjeisiin, kuka voi jättää asiakirjat Venäjän Viisumipalvelukeskukseen.

Siirry linkkiin ja tutustu ohjeisiin, kuka voi jättää asiakirjat Venäjän Suurlähetystöön/Konsulaatteihin.

Tekemääsi tilaukseen ja sen perusteella syntyvään myyntisopimukseen meidän välillämme sovelletaan yleisiä sopimusehtojamme (Vastuuvapauslauseke) ja tietosuojakäytäntöjämme (Yksityisyydensuoja).