AJANVARAUS

Tästä voit tehdä ajanvarauksen Venäjän Suurlähetystöön/Konsulaattiin Helsingissä ja Pääkonsulaattiin Turussa viisumihakemuksen toimittamista varten.

Huom! Ajanvaraus Lappeenrannan Kansliaan sekä Maarianhaminan Konsulaattiin ei väliaikaisesti ole käytettävissä.

Ajanvarauksen Venäjän Suurlähetystöön/Konsulaattiin Helsingissä voi tehdä tästä.

Ajanvarauksen Venäjän Pääkonsulaattiin Turussa voi tehdä tästä.

Huomautus viisumihakijoille, jotka hakevat Venäjän viisumia suoraan Venäjän konsulaatista ajanvarauksella.

Viisumihakemuksen käsittely Venäjän konsulaatissa aloitetaan  siitä lukien, jolloin  hakija on maksanut viisumikäsittelymaksun.

Venäjän konsuliosastot eivät ole vastuussa mahdollisesta hakemuksen käsittelyajan viivästymisestä, jos hakija ei ole maksanut viisumikäsittelymaksua heti maksukuittia saatuaan (vain pankki- ja pankkiautomaattimaksuja hyväksytään). Hakemuksen ensimmäisenä käsittelypäivänä pidetään päivää, jolloin maksuvahvistus (pankkileimalla vahvistettu maksukuitti tai pankkiautomaatin kuitti tai ote tilisiirrosta) on toimitettu konsuliosastolle.

Siirry linkkiin ja tutustu ohjeisiin, kuka voi jättää asiakirjat Venäjän Suurlähetystöön/Konsulaatteihin.

Huomio! Ennen ajanvarausta varmista, että olet täyttänyt tällä sivustolla olevan hakemuslomakkeen. Käsin täytettyjä hakemuksia ei hyväksytä.Täytettyäsi viisumihakemuksesi toimita tulostettu ja allekirjoitettu hakemus  varaamasi aikana Suurlähetystön/Konsulaatin viisumiosastolle.

Jos olet jo sopinut tapaamisen, et voi tehdä uutta ajanvarausta ennen sopimasi tapaamisen ajankohtaa. Voit peruuttaa tapaamisen alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä 010 320 48 58 (ma–pe 9-16).