Top Button

CUM APLICI

Pasul 1:

Titularii de pașapoarte diplomatice și de serviciu, precum și membri ai delegațiilor oficiale care intenționează să viziteze Rusia în scopuri oficiale vor continua să aplice la Ambasada/Consulatul/Cancelaria Rusă din București și Constanța înainte de luarea unei decizii cu privire la cererea dumneavoastră.

Pasul 2:

Înainte de a depune cererea de solicitare a vizei vă rugăm să vă asigurați că specificați foarte clar „scopul vizitei” - amintiți-vă că suntem la dispoziția dvs. pentru a vă asista și ajuta pe întreaga durată a procesului de solicitare a vizei însă nu ni se permite să vă sfătuim sau să vă ghidăm cu privire la alegerea categoriei de viză. Din moment ce activitatea noastră este în principal administrativă, nu avem nicio contribuție cu privire la acceptarea sau respingerea vizei, întrucât această decizie reprezintă responsabilitatea exclusivă a Ambasadei/Consulatului/Cancelariei Rusei.

Pasul 3:

Accesați secțiunea „Tipuri de viză” pentru a înțelege informațiile privind vizele emise pentru termen scurt.

Pasul 4:

Formularul de cerere a vizei pentru toate naționalitățile este disponibil pe acest site în secțiunea „Formular online de solicitare a vizei”. Vă rugăm să completați formularul online de solicitare a vizei doar de pe aceste site și să îl printați. Nu se va accepta nicio cerere de solicitare transmisă prin poștă.

Pasul 5:

Vă rugăm să trimiteți formularul de solicitare tipărit și semnat cu toate documentele suplimentare la Centrul de solicitare a vizei pentru Rusia. Vă rugăm să luați în considerare că fiecare cerere de solicitare a vizei trebuie însoțită de o taxă pentru viză pentru suma aplicabilă categoriei de viză selectate. Vă rugăm să rețineți că modificările scrise de mână în formularul imprimat nu sunt acceptate.

Pasul 6:

Vă rugăm să citiți avizele de reglementare a securității înainte de a vizita Centrul de vize pentru Rusia/Ambasada/Consulatul/Cancelaria.

Pasul 7:

Vă rugăm să luați în considerare că pentru a vă ridica pașaportul de la Centrul de vize trebuie să prezentați chitanța în original care v-a fost acordată la momentul depunerii documentației, care va fi preluată de la dvs. ca dovadă pentru predarea pașaportului dvs. Vă rugăm să vă asigurați că aveți o copie a chitanței dacă aveți nevoie de ea pentru evidențele dvs.

Pasul 8:

Este responsabilitatea solicitantului să verifice validitatea vizei emise pentru a se asigura că acoperă perioada de ședere solicitată, numărul de intrări necesare, și că este valabilă pentru scopul vizitei imediat după ridicarea pașaportului.

Anterior Următor