Top Button

Formularul de viză on-line

Formularul de solicitare a vizei pentru Rusia poate fi completat pe acest site. Vă rugăm să luați în considerare că cererile transmite prin poștă nu vor fi acceptate pentru procesare.

Formularul de solicitare a vizei pentru cetățenii din Marea Britanie, SUA, Canada și Georgia trebuie imprimat în două pagini, iar pentru celelalte naționalități într-o pagină. Începând cu data de 15 iunie 2012 cererile pentru cetățenii din Australia vor fi imprimate tot în două pagini. Solicitanții fără cetățenie sau naționalitate trebuie să selecteze „Fără cetăţenie” din lista de naționalități din formularul de cerere a vizei și trebuie să aibă o singură pagină atunci când se tipărește. Asigurați-vă că veți completa formularul de cerere răspunzând la toate întrebările, întrucât orice formular incomplet ar putea fi returnate de către Consulat. De asemenea, vă rugăm să faceți setările de imprimare necesare pe computer pentru a vă asigura că formularul de solicitare are toate cadrele și chenarele necesare și că informațiile se pot vedea în mod corespunzător.

Vă rugăm să vă asigurați că specificați la care Ambasadă, Consulat al Rusiei sau Centru de vize pentru Rusia intenționați să aplicați pentru viză. Cererea dvs. se va trimite la autoritatea selectată în vederea luării unei decizii cu privire la solicitarea dvs. Dacă nu procedați astfel este posibil să vi se solicite să completați un nou formular de solicitare.

În momentul transmiterii documentelor aferente cererii de solicitare a vizei direct la Consulatul Rus, vă rugăm să vă asigurați că ați completat și tipărit formularul de cerere a vizei conform instrucțiunilor de mai sus. De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că ați rezervat o întâlnire, accesând secțiunea „Programarea unei întâlniri” de pe acest site înainte de a vizita Consulatul/Consulatul General/Cancelaria.

După ce ați completat formularul de solicitare a vizei vă rugăm să-l imprimați, să-l semnați și să-l depuneți personal la Centrul de depunere a solicitărilor pentru vize, împreună cu toate documentele justificative, plățile necesare și cu pașaportul. Dorim să vă asigurăm că acordăm o grijă deosebită în gestionarea datelor dvs. personale. Prin trimiterea comenzii, confirmați că ați acceptat Termenii și Condițiile noastre. Pentru formularul online vă rugăm să faceți Clic aici.

De asemenea, vă sugerăm că aveți următoarele informații la îndemână pentru completarea formularului de cerere:

  • Informațiile pașaportului
  • Numele organizației gazdă/părții care realizează invitația
  • Data ultimei dvs. călătorii în Rusia (dacă este cazul)
  • Puncte de destinație
  • Numele companiei de asigurări (asigurarea de călătorie trebuie să fie valabilă în Rusia)
  • Numele angajatorului sau al instituției de învățământ (cu informații de contact)

Depunerea cererilor de viză și colectarea pașapoartelor se poate face astfel:

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a obține informațiile cu privire la cine poate depune cerere de solicitare a vizei la Centrul de vize pentru Rusia.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a obține informațiile cu privire la cine poate depune cerere de solicitare a vizei la Ambasadă/Consulat/Cancelaria.

De asemenea, cererile prelucrate pot fi returnate prin scrisoare recomandată în baza unui cost suplimentar atunci când depuneți cererea la Centrul de Vize. Timpul de livrare pentru unele zone ar fi de până la 5 zile lucrătoare din cauza faptului că adresele se află în regiuni rurale sau greu accesibile.

Comanda dvs. și contractul de vânzare rezultat între noi și dvs. va include versiunea actuală a termenilor și condițiilor noastre (Precizări legale) și avizul privind protecția datelor (Politică privind confidențialitatea).